Kleine urn kopen

Kleine urn kopen bij crematie urn? We hebben een groot assortiment kleine urnen. U koopt al een mini urn voor slechts 49,95 euro. Dat is inclusief gratis verzendkosten met track and trace code. Een kleine urn is ook wel een mini urn of keepsake urn genoemd. U kunt hier kleine hoeveelheden as in bewaren. Vaak wordt de as van de overledene gedeeld over familieleden en nabestaanden. Dan wordt vaak gebruik gemaakt van mini urnen. 

Wat is de prijs van de kleine urn?

Crematie urn geeft de laagste prijsgarantie af op alle urnen. Dit doen we aangezien we merkten uit onze ervaring in de uitvaartindustrie dat de prijzen van urnen aanzienlijk hoog lagen. We besloten hier wat aan te doen en we zijn een groot inkooptraject gestart bij de producent. We kopen dus zonder tussenhandelaren de producten bij de producent. Hierbij leveren we designs aan en kunnen we producten zelf samenstellen. Ook kunnen we de kwaliteit van de urn garanderen omdat we dit nauw in de gaten houden. U besteld al een kleine urn voor slechts 49,95 euro. Zo bespaart u al snel 40% op concurrenten. 

Onze urnen

Messing urnen

Natuursteen Urn

Natuursteen urnen

Mini urnen

Hart urn kopen. Goedkoop bij crematie-urn

Hartjes urnen

Dieren urn hond

Dieren urnen

Reviews van onze klanten over crematie-urn.nl

HARTJES URN IN DE VORM VAN EEN MINI URN

Bovenstaand hebben we wat mini urnen in de vorm van een hart voor u op een rijtje gezet. We bieden deze hartjes urnen aan met de laagste prijsgarantie. De hartjes urnen zijn van messing gemaakt en met de hand vervaardigd. De steun wordt er gratis bijgeleverd zodat uw set helemaal compleet is. De hartjes urnen zijn uitgevoerd in verschillende kleuren en te openen via de achterkant van het hartje. Dit is erg gemakkelijk met een schroevendraaier open te draaien. Wij adviseren om de urn in de vorm van een hart daarna goed af te sluiten en wellicht secondelijm te gebruiken zodat het goed blijft zitten. 

MINI URN GOEDKOOP KOPEN?

Crematie urn wil voor ieder budget een betaalbare urn aanbieden. Dit is ook de reden geweest van het starten van de webshop. Zo heeft u al een mini urn voor slechts 49,95 euro van messing. U bespaart al snel 40% op andere webshops en tot wel 60% op crematoria. Grote urnen hebben we ook in ons assortiment voor slechts 189.00 euro. Neem een kijkje bij de grote urnen via deze link : Grote urn bestellen

OP ZOEK NAAR EEN DIEREN URN?

Crematie urn heeft ook een groot assortiment dierenurnen. Ook hier hebben we mini urnen voor. Neem een kijkje bij alle urnen boven aan de navigatie of ga naar het tabje dieren urnen om ons assortiment te bekijken. Voor dieren urnen hebben we speciaal mini urnen van messing ontwikkeld. De urnen zijn allen van messing, dat is een sterke metaalsoort. De designs op de urnen zijn allen met de hand vervaardigd, daardoor is elke urn uniek

Contact

Contact crematie-urn, we helpen u graag met vragen over urnen. Zo hebben we ook verschillende informatiepagina’s. Hierop kunt u zien hoe u een urn moet vullen. Of hoeveel as er in een urn gaat bij een mens. 

Een urn kopen is vaak erg moeilijk, wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden over het vullen van de as, verschillende kenmerken van de urnen en hoe deze te gebruiken zijn. Voor vragen:

Neem dan contact op via onze het contactformulier op deze pagina. U kunt ons ook bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om.
Wij staan altijd voor u klaar!
 

CONTACT CREMATIE-URN: ONDERSTAAND ONS EMAIL ADRES VOOR SNEL CONTACT.

Ons email adres is: crematieurn@gmail.com

Altijd de
laagste prijs

crematie-urn.nl garandeerd altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Bij crematie-urn.nl betaald u geen verzendkosten

Direct
leverbaar

U ontvangt uw bestelling binnen 2-5 werkdagen

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!