Mini urn kopen 

Mini urn kopen bij crematie urn, de laagste prijzen bij crematie-urn. U koopt al een mini urn vanaf 49,95 en hier bespaart u ruim 50 op via andere aanbieders. Een mini urn wordt vaak gebruikt als aandenken aan uw dierbare. U kunt de urn een mooi plekje geven in uw huis zonder dat het opvalt. Ook worden mini urnen vaak gebruikt om de as te verdelen over de nabestaanden. Zo kan ieder zijn dierbare herdenken op een mooie manier. 

Mini urnen zijn in verschillende vormen en kleuren te bestellen. Onderstaand geven wij weer welke verschillende urnen er zijn, en waar u op moet letten. 

 

Mini urn in de vorm van een hart

Onderstaand een greep uit ons assortiment. Mini urnen in de vorm van een hart zijn allen handgemaakt en hebben een eigen kleur en design. Zo hebben we een mini urn vlinder, een mini urn van messing zwart/goud en een mini urn in de vorm van een boom. De dieren urn van messing in de vorm van een hart is slechts 49,95. Daarbij wordt alles gratis verzonden als pakket en krijgt u een track & trace code. De populairste urn in de vorm van een hart is de hartjes mini urn. 
 

Mini urn in de vorm van een Keepsake urn

De keepsake urn is een ander woord voor een mini urn. De keepsake urn wordt de laatste jaren steeds meer verkocht om de as te verdelen over de nabestaande. Keepsake urnen zijn in verschillende kleuren te bestellen zoals u onderstaand kunt zien. Een keepsake urn besteld u al vanaf 49,95 en wordt gratis verzonden. 

Mini urn, hoe kan ik de urn vullen?

WELKE MANIEREN HEBT U OM DE URN TE VULLEN

  1. uw contactpersoon bij de uitvaartverzorger of begeleider. U kunt altijd in overleg met hen vragen of ze de urn willen vullen. Een uitvaartverzorger heeft dit vaker gedaan en kan u hier bij helpen. Het vullen van een urn is zeker niet moeilijk, wel snappen we dat u dit liever door een professional laat uitvoeren.
  2. Het crematorium. Een crematorium kan u ook helpen met het vullen van de as in de urn. Echter de kosten die hier aan zitten zijn vaak vrij hoog.
  3. U kunt de urn ook zelf vullen door u of door een familielid. Onderstaan zullen we duidelijk uitleggen hoe dit werkt.
  4. u kunt de urn laten vullen door een winkel. We werken samen met mijn herdenking in Boxtel. Miriam kan u helpen met het vullen van de urn. Ze heeft hier veel ervaring mee en neemt de tijd om het samen met u te doen. U kunt via haar website contact opnemen: https://www.mijnherdenking.nl/  De kosten hiervoor zijn 30 euro. 

Mini urn kopen, wat is het stappenplan voor het vullen van een urn?

STAPPENPLAN VOOR HET VULLEN VAN DE URN MET AS

Allereerst moet u zorgen dat u in de goede omgeving zit om de urn te vullen. Dat betekent niet buiten maar binnen in een stof en windvrije omgeving. 

U legt vervolgens het grote stuk papier als ondergrond onder de urn of assieraad. Deze zorgt ervoor dat enige gespilde asresten worden opgevangen door het papier.  Vervolgens pakt u de aszak of asbus die u heeft gekregen uit het crematorium, u schenkt deze via de trechter in de urn of assieraad. 

De kwast gebruikt u als u tijden het schenken van de as heeft gespild. U kunt het bij elkaar vegen op het papier en het vervolgens als laatste in de trechter schenken.

Afhankelijk van de urn sluit u de deksel van de urn. De gemakkelijkste sluiting is een schroefdeksel. 95% van de urnen van crematie urn heeft een schroefdeksel. Kleine urnen van een hart zijn voorzien van een plaatje aan de achterkant. Deze kunt u met een kleine schroevendraaier openen. Als u de as heeft geschonken in de trechter kunt u de deksel verlijmen en terugschroeven.

 

Mini urn kopen, wat zijn de verzendkosten van een mini urn?

Crematie urn heeft op alle producten gratis verzending en geen minimum bedrag voor een gratis verzending. Urnen tot 100 euro worden gratis verstuurd via de post met track & trace nummer. Urnen en bestellingen boven de 100 euro worden aangetekend verstuurd via de post in verband met de verzekeringswaarde. U bent dan ook verzekerd van een juiste levering aangezien u zelf moet tekenen voor ontvangst van de urn. 

Grote urn kopen van messing of natuursteen?

Heeft u liever een grote urn om uw dierbare te herdenken, dat kan. Crematie urn is gespecialiseerd in de grote urnen voor buiten en binnen. Onderstaand heeft u wat voorbeelden van natuursteen urnen en messing urnen. Alle urnen zijn handgemaakt. 

 

Assieraad kopen bij crematie urn?

Assieraden zijn sinds kort ook te koop bij crematie-urn.nl. U kunt assieraden van sterling zilver bestellen en assieraden van RVS. We hebben een kleine selectie assieraden voor u samengesteld. Wilt u een grotere keus van assieraden? Neem dan een kijkje bij de andere webshop van crematie-urn: Www.assieraad-winkel.nl

Assieraadwinkel heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van ashangers en assieraden tegen de laagste prijsgarantie. Al vanaf 19,95 bestelt u een assieraad bij assieraad-winkel.nl

Altijd de
laagste prijs

https://crematie-urn.nl garandeerd altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Bij https://crematie-urn.nl betaald u geen verzendkosten

Direct
leverbaar

Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden