Retour informatie crematie urn

Op deze pagina vindt u alles over het retourneren van uw bestelling. Ook vindt u hier een stappenplan

Retourbeleid van crematie urn

Indien het product u (om wat voor reden dan ook) niet bevalt, kunt u deze retour sturen. Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Retourtermijn

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via crematieurn@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourkosten

Omdat wij in de meeste gevallen gratis verzending aanbieden kunnen wij helaas geen gratis retouroptie aanbieden. Daarnaast willen wij retourneren demotiveren in het kader van het milieu. De retourkosten zijn dus voor rekening van de klant.

Indien u verzendkosten heeft betaald (bij een bestelling onder de 50 euro) krijgt u deze terug indien u de gehele bestelling retour stuurt.

Retourzending verpakken

Zorg dat u de bestelling goed inpakt en dat er zo min mogelijk kan verschuiven tijdens het vervoer. Zorg voor voldoende verpakkingsmateriaal en gebruik waar nodig extra opvulmateriaal (kranten, papier, plastic). Wij adviseren u zo veel mogelijk de van ons ontvangen verpakkingsmaterialen te gebruiken. Let zeker bij natuursteen urnen goed op dat deze degelijk verpakt zijn. Deze materialen zijn erg stevig maar kunnen bij een harde klap snel breken.

Retourproces

Indien u een product wilt retourneren dient u dit via e-mail met ons te delen. Dit kan door contact met ons op te nemen via Contact.

Stap 1: Bekijk of uw bestelling binnen de retourtermijn valt.

Stap 2: Verstuur de bestelling via de gewenste vervoerder naar:

Crematie urn
Mijlstraat 119
5281 RL, Boxtel

Stap 3: Neem het verzendbewijs aan van de vervoerder (bonnetje of via e-mail). Bewaar deze goed.

Stap 4: Stuur ons een email met de titel: Retour: (ordernummer)

Vermeld in deze e-mail:

  • De vervoerder die u heeft gekozen
  • De track & trace code die u van de vervoerder heeft gekregen (het liefst via een link)

Stap 5: Indien wij uw retour hebben ontvangen zullen wij deze verwerken

Wij verwerken uw retour zo snel mogelijk. Indien uw bestelling goed bij ons is aangekomen kunt u het geld binnen 5 werkdagen terug op uw rekening verwachten.

Verantwoordelijkheid

Wij zijn verantwoordelijk voor de levering van uw bestelling totdat deze aan u overhandigd is. Voor de retourzending bent u zelf verantwoordelijk. Mocht het product beschadigd raken, kapot gaan of zoek raken is dit een conflict tussen u en de gekozen vervoerder. Om eventuele problemen te beperken kunt u er voor kiezen om het product verzekerd te versturen.

Annuleren

Heeft u zich bedacht? In sommige gevallen kunt u uw bestelling annuleren.

U kunt uw bestelling annuleren indien deze nog niet is verzonden. Neem indien u een bestelling wilt annuleren zo snel mogelijk Contact op.