Urn groot goedkoop bestellen

Urn Goedkoop

Bestel uw urn goedkoop bij crematie urn. Crematie urn geeft de laagste prijsgarantie af op al de urnen. Aangezien we direct inkopen van de producent kunnen we de prijzen laag houden. Daarbij is het voordeel dat we de kwaliteit van de urnen streng in de gaten kunnen houden. Hierdoor kunnen we zeer hoogwaardige urnen aanbieden tegen de laagste prijzen van het land. Een betaalbare urn voor ieder budget

Messing urn goedkoop bestellen

Crematie urn heeft een groot assortiment messing urnen. Messing urnen zijn de best verkochte urnen in ons assortiment. Dat komt mede door de kwaliteit van de urn en het materiaal. Het voordeel van messing is dat het een lange levensduur heeft en dat het materiaal goed dient voor bewerking. Alle messing urnen van crematie urn zijn ook handgemaakt. De beschilderingen worden met de hand met een klein beiteltje er in gegraveerd. Daarom is ook geen een urn hetzelfde. U heeft een uniek product om uw dierbare te herdenken. 

Natuursteen urnen bestellen?

Bent u op zoek naar een urn voor buiten? Een natuursteen urn is dan de ideale oplossing. Doordat het een natuurlijk product is kan het niet verweren. De urn is uit een massief blok natuursteen gehaald en vervolgens geheel gepolijst zodat de aders en de kleur van de steen prachtig tot zijn recht komt. Elke marmeren en granieten natuursteen is daarom ook uniek. Een natuursteen urn goedkoop bestellen kan al vanaf 169 euro inclusief de btw. Daarbij wordt de urn als pakket verzonden met track and trace en is de verzending gratis. Ook heeft u 14 dagen herroepingsrecht op de urn. Hierdoor kunt u op uw gemak een urn uitkiezen en het een vertrouwd plekje in uw huis geven om uw dierbare te herdenken. 

Altijd de
laagste prijs

crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Bij crematie urn betaald u geen verzendkosten

Direct
leverbaar

De urn wordt binnen 24 uur verstuurd. Alle urnen zijn op voorraad. 

MEssing urn goedkoop bestellen?

Crematie urn wil voor ieder budget een betaalbare urn aanbieden. Dit is ook de reden geweest van het starten van de webshop. Zo heeft u al een mini urn voor slechts 49,95 euro van messing. U bespaart al snel 40% op andere webshops en tot wel 60% op crematoria. Grote urnen hebben we ook in ons assortiment voor slechts 189.00 euro. Neem een kijkje bij de grote urnen via deze link : Grote urn bestellen

Bent u op zoek naar een dieren urn?

Crematie urn heeft ook een groot assortiment dierenurnen. Ook hier hebben we mini urnen voor. Neem een kijkje bij alle urnen boven aan de navigatie of ga naar het tabje dieren urnen om ons assortiment te bekijken. Voor dieren urnen hebben we speciaal mini urnen van messing ontwikkeld. De urnen zijn allen van messing, dat is een sterke metaalsoort. De designs op de urnen zijn allen met de hand vervaardigd, daardoor is elke urn uniek. Crematie urn verstuurd al zijn urnen via een betrouwbare koerier. We werken alleen samen met POSTNL en bestellingen boven de 100 euro sturen we aangetekend op.

As sieraad bestellen?

Binnenkort heeft crematie urn ook betaalbare assieraden in de webshop. We hebben ons gespecialiseerd op verschillende designs hoogwaardige RVS ashangers en zilveren as sieraden. Zilveren as sieraden bestelt u al vanaf 59,95 euro. RVS ashangers zijn al te bestellen vanaf 19,95 euro. 

As sieraden zijn ideaal als klein aandenken aan uw dierbare. U kunt hier een kleine hoeveelheid as in bewaren of een haarlok. Ook kan de as zo makkelijk over de nabestaande verdeeld worden. Zo kan ieder een aandenken hebben aan zijn/haar dierbare. 

Crematie urn &  Urn Store zijn samen een bedrijf in de vorm van een webshop. Een assieraad bestellen kunt u bij ons ook vertrouwd doen. De keuze is net wat ruimer bij Urn Store als bij crematie urn.