Urn groot goedkoop bestellen

Urn kopen

Urn kopen bij crematie urn. Het kopen van een urn na het verlies van een geliefde kan een moeilijke en emotionele taak zijn. Een crematie-urn is een speciale urn waarin de as van de overledene wordt bewaard en kan een manier zijn om herinneringen aan uw dierbare levend te houden. Als u op zoek bent naar een crematie-urn, biedt het internet een verscheidenheid aan opties. Hier zijn een paar tips voor het kopen van een crematie-urn online.

Messing urn kopen

Crematie urn heeft een groot assortiment messing urnen. Messing urnen zijn de best verkochte urnen in ons assortiment. Dat komt mede door de kwaliteit van de urn en het materiaal. Het voordeel van messing is dat het een lange levensduur heeft en dat het materiaal goed dient voor bewerking. Alle messing urnen van crematie urn zijn ook handgemaakt. De beschilderingen worden met de hand met een klein beiteltje er in gegraveerd. Daarom is ook geen een urn hetzelfde. U heeft een uniek product om uw dierbare te herdenken. 

Natuursteen urn bestellen?

Bent u op zoek naar een urn voor buiten? Een natuursteen urn is dan de ideale oplossing. Doordat het een natuurlijk product is kan het niet verweren. De urn is uit een massief blok natuursteen gehaald en vervolgens geheel gepolijst zodat de aders en de kleur van de steen prachtig tot zijn recht komt. Elke marmeren en granieten natuursteen is daarom ook uniek. Een natuursteen urn goedkoop bestellen kan al vanaf 169 euro inclusief de btw. Daarbij wordt de urn als pakket verzonden met track and trace en is de verzending gratis. Ook heeft u 14 dagen herroepingsrecht op de urn. Hierdoor kunt u op uw gemak een urn uitkiezen en het een vertrouwd plekje in uw huis geven om uw dierbare te herdenken. 

Tips voor het kopen van een urn

1.Stijl: Er zijn veel verschillende stijlen beschikbaar, van modern tot traditioneel. Kies een stijl die bij uw overledene en persoonlijke smaak past.

2.Materiaal: Crematie-urnen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, waaronder brons, marmer, porselein en hout. Kies een materiaal dat bij uw budget en stijl past.

3.Grootte: Crematie-urnen zijn beschikbaar in verschillende maten. Kies een grootte die past bij de hoeveelheid as die u wilt bewaren.

4.Beoordelingen en feedback: Lees beoordelingen en feedback van andere klanten voordat u een urn koopt. Dit geeft u een idee van de kwaliteit en service van de verkoper.

Al met al biedt het kopen van een crematie-urn online veel gemak en mogelijkheden om de perfecte urn te vinden. Het is belangrijk om de tijd te nemen om verschillende opties te onderzoeken en een urn te vinden die aan al uw wensen voldoet. Koop vandaag nog een crematie-urn online en eer uw dierbare op de juiste manier.

Altijd de
laagste prijs

crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Bij crematie urn betaald u geen verzendkosten

Direct
leverbaar

De urn wordt binnen 24 uur verstuurd. Alle urnen zijn op voorraad. 

MEssing urn goedkoop bestellen?

Crematie urn wil voor ieder budget een betaalbare urn aanbieden. Dit is ook de reden geweest van het starten van de webshop. Zo heeft u al een mini urn voor slechts 49,95 euro van messing. U bespaart al snel 40% op andere webshops en tot wel 60% op crematoria. Grote urnen hebben we ook in ons assortiment voor slechts 189.00 euro. Neem een kijkje bij de grote urnen via deze link : Grote urn bestellen

Bent u op zoek naar een dieren urn?

Crematie urn heeft ook een groot assortiment dierenurnen. Ook hier hebben we mini urnen voor. Neem een kijkje bij alle urnen boven aan de navigatie of ga naar het tabje dieren urnen om ons assortiment te bekijken. Voor dieren urnen hebben we speciaal mini urnen van messing ontwikkeld. De urnen zijn allen van messing, dat is een sterke metaalsoort. De designs op de urnen zijn allen met de hand vervaardigd, daardoor is elke urn uniek. Crematie urn verstuurd al zijn urnen via een betrouwbare koerier. We werken alleen samen met POSTNL en bestellingen boven de 100 euro sturen we aangetekend op.