Urn voor buiten. 

Urn voor buiten kopen bij crematie urn, de laagste prijzen bij crematie-urn.  Een urn voor buiten besteld u al vanaf 159 euro. Dit is een grote urn voor volwassene. De urnen zijn van natuursteen en bestaan uit marmer of graniet. De steen soorten komen uit de groeve in Italië. Onderstaand hebben we enkele voorbeelden van onze natuursteen urnen.

Elke natuursteen urn is uniek. Zo hebben we een zeer groot assortiment urnen. We hebben hier prachtige kleuren en designs van. Bekijk onderstaand ons assortiment urnen. Bent u liever op zoek naar een kleinere urn of een messing urn voor binnen? Kijk dan even bij alle urnen. Daar staat een groot assortiment urnen. Ook dieren urn op voorraad.

 

Urn voor buiten, een greep uit ons assortiment.

Onderstaand een greep uit ons assortiment. U heeft de laagste prijsgarantie op urnen en de urn wordt altijd gratis verzonden. Ongeacht of u in Nederland of België woont. Onderstaand hebben we een greep uit het assortiment van grote natuursteen urnen voor volwassene. Deze kunnen buiten geplaatst worden en de inhoud van de urn is zeer groot. Bekijk ook eens de pagina’s voor het vullen van de urn en de hoeveelheid as er vrij komt na de crematie.
 

Natuursteen urn, overige kleuren.

Onderstaand vindt u nog andere kleuren die we aanbieden voor urnen voor buiten. De urnen worden gebruikt voor de as van volwassene. De inhoud van alle urnen bedraagt 3,7 liter. Wilt u meer informatie over de urnen neem dan contact met ons op. 

Urn voor buiten, hoe kan ik de urn vullen?

WELKE MANIEREN HEBT U OM DE URN TE VULLEN

  1. uw contactpersoon bij de uitvaartverzorger of begeleider. U kunt altijd in overleg met hen vragen of ze de urn willen vullen. Een uitvaartverzorger heeft dit vaker gedaan en kan u hier bij helpen. Het vullen van een urn is zeker niet moeilijk, wel snappen we dat u dit liever door een professional laat uitvoeren.
  2. Het crematorium. Een crematorium kan u ook helpen met het vullen van de as in de urn. Echter de kosten die hier aan zitten zijn vaak vrij hoog.
  3. U kunt de urn ook zelf vullen door u of door een familielid. Onderstaan zullen we duidelijk uitleggen hoe dit werkt.
  4. u kunt de urn laten vullen door een winkel. We werken samen met mijn herdenking in Boxtel. Miriam kan u helpen met het vullen van de urn. Ze heeft hier veel ervaring mee en neemt de tijd om het samen met u te doen. U kunt via haar website contact opnemen: https://www.mijnherdenking.nl/  De kosten hiervoor zijn 30 euro. 

Natuursteen urn kopen, wat is het stappenplan voor het vullen van een urn?

STAPPENPLAN VOOR HET VULLEN VAN DE URN MET AS

Allereerst moet u zorgen dat u in de goede omgeving zit om de urn te vullen. Dat betekent niet buiten maar binnen in een stof en windvrije omgeving. 

U legt vervolgens het grote stuk papier als ondergrond onder de urn of as sieraad. Deze zorgt ervoor dat enige gespilde asresten worden opgevangen door het papier.  Vervolgens pakt u de as zak of as bus die u heeft gekregen uit het crematorium, u schenkt deze via de trechter in de urn of as sieraad. 

De kwast gebruikt u als u tijden het schenken van de as heeft gespild. U kunt het bij elkaar vegen op het papier en het vervolgens als laatste in de trechter schenken.

Afhankelijk van de urn sluit u de deksel van de urn. De gemakkelijkste sluiting is een schroefdeksel. 95% van de urnen van crematie urn heeft een schroefdeksel. Kleine urnen van een hart zijn voorzien van een plaatje aan de achterkant. Deze kunt u met een kleine schroevendraaier openen. Als u de as heeft geschonken in de trechter kunt u de deksel verlijmen en terugschroeven.

 

Mini urn kopen, wat zijn de verzendkosten van een mini urn?

Crematie urn heeft op alle producten gratis verzending en geen minimum bedrag voor een gratis verzending. Urnen tot 100 euro worden gratis verstuurd via de post met track & trace nummer. Urnen en bestellingen boven de 100 euro worden aangetekend verstuurd via de post in verband met de verzekeringswaarde. U bent dan ook verzekerd van een juiste levering aangezien u zelf moet tekenen voor ontvangst van de urn. 

Grote urn kopen van messing of natuursteen?

Heeft u liever een grote urn om uw dierbare te herdenken, dat kan. Crematie urn is gespecialiseerd in de grote urnen voor buiten en binnen. Onderstaand heeft u wat voorbeelden van natuursteen urnen en messing urnen. Alle urnen zijn handgemaakt. 

 

Assieraad kopen bij crematie urn?

Assieraden zijn sinds kort ook te koop bij crematie-urn.nl. U kunt assieraden van sterling zilver bestellen en assieraden van RVS. We hebben een kleine selectie assieraden voor u samengesteld. Wilt u een grotere keus van assieraden? Neem dan een kijkje bij de andere webshop van crematie-urn: Www.assieraad-winkel.nl

Assieraadwinkel heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van ashangers en assieraden tegen de laagste prijsgarantie. Al vanaf 19,95 bestelt u een assieraad bij assieraad-winkel.nl

Altijd de
laagste prijs

crematie-urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Bij crematie urn betaald u geen verzendkosten

Direct
leverbaar

Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden