Dieren urn kat

Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Dieren urn kat kopen?

Bent u op zoek naar een herdenking om uw dierbare kat te herdenken? Crematie urn heeft verschillende urnen ontwikkeld speciaal voor katten. Zo heeft u een mooi product om uw dierbare te herdenken. We merken dat hier de laatste jaren meer vraag naar is. Houd ons assortiment in de gaten voor nieuwe dieren urnen voor een kat.

Aanbod katten urnen bij crematie-urn

https://crematie-urn.nl heeft een groot aanbod van dierenurnen. Een dieren urn kunt u online bestellen in verschillende vormen en prijzen. U kunt keuze maken uit bijvoorbeeld een katten urn of honden urn. De urnen van https://crematie-urn.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit, tevens bieden we u als klant de laagste prijs garantie aan. Anno 2018 wordt er op een waardige manier afscheid van een huisdier genomen. Baasjes kiezen steeds vaker voor de crematie van het huisdier. De as van het huisdier kan dan worden bewaard in een prachtige urn als aandenken aan uw huisdier. U houdt met behulp van de dieren urn de herinnering van uw dierbaar levend.

Katten urn, wat moet u weten over de urn?

Een dieren urn heeft u in veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u voor een kleine keepsake urn kiezen. Dit zijn vaak de voordeligste urnen in ons assortiment. Ook bieden we grote messing urnen aan voor bijvoorbeeld uw hond of kat. Door intensieve samenwerking met de fabriek blijven we nieuwe stijlen en producten ontwikkelen die passend zijn in de moderne tijd. Zo kunt u kiezen uit messing urnen, natuursteen urnen of keramische urnen. Elke dieren urn heeft een duidelijke beschrijving wat de afmetingen van de urn zijn en de hoeveelheid as in de urn gaat. Hierbij blijft alles transparant en kunt u rustig uw keuze maken. Het belangrijkste voor u als baasje van uw huisdier is dat u zich prettig voelt bij de keuze van de dieren urn. Voor vragen kunt u daarom ook altijd contact met ons opnemen. Wilt u liever de as verdelen over verschillende urnen, dat is ook heel goed mogelijk, hiervoor kunt u bijvoorbeeld keepsake urnen bestellen.

Katten urn goedkoop bestellen?

Katten urn goedkoop bestellen? Bestel bij crematie urn en bespaar ruim 40% op andere webshops en crematoria.

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!