Dieren Urn Messing

Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Dieren urn messing

Een dieren urn messing heeft u in veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u voor een kleine keepsake urn kiezen. Dit zijn vaak de voordeligste urnen in ons assortiment. Ook bieden we grote messing urnen aan voor bijvoorbeeld uw hond of kat. Door intensieve samenwerking met de fabriek blijven we nieuwe stijlen en producten ontwikkelen die passend zijn in de moderne tijd. Zo kunt u kiezen uit messing urnen, natuursteen urnen of keramische urnen. Elke dieren urn heeft een duidelijke beschrijving wat de afmetingen van de urn zijn en de hoeveelheid as in de urn gaat. Hierbij blijft alles transparant en kunt u rustig uw keuze maken. Het belangrijkste voor u als baasje van uw huisdier is dat u zich prettig voelt bij de keuze van de dieren urn. Voor vragen kunt u daarom ook altijd contact met ons opnemen. Wilt u liever de as verdelen over verschillende urnen, dat is ook heel goed mogelijk, hiervoor kunt u bijvoorbeeld keepsake urnen bestellen.

Dieren urn messing, wat is de prijs?

Crematie urn geeft de laagste prijsgarantie af op dieren urnen. Doordat we direct inkopen bij de productie bedrijven kunnen we de kosten laag houden. Ook kunnen we de kwaliteit van de urnen in de gaten houden en werken we alleen samen met duurzame bedrijven.

Wat is de levertijd van een urn?

Alle urnen zijn op voorraad bij crematie urn. De verzending is daarom binnen 24 uur vanaf dat u een urn besteld. Wij versturen de urnen via postnl en boven de 100 euro aangetekend. Dan zijn we verzekerd van een juiste levering voor uw product. U krijgt hier uiteraard een track and trace code bij. Zodat u uw urn kunt volgen wanneer deze bij u aankomt.

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!