Hartjes Urn

Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Hartjes Urn

De hartjes urn is heel modern en tijdloos. De urn is gemaakt van messing, dit is een samenvoeging van de materialen brons en koper. De Hartjes urn is vervolgens met de hand beschilderd en gegraveerd. De laatste stap is het aanbrengen van een coating en het polijsten van de urn. De  urn is zeer populair omdat het in eerste instantie niet herkenbaar is als een urn. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt voor een mooie gedenkplek bij de nabestaanden.

Kenmerken Hartjes Urn

De urn kan gevuld worden door de schroefbare opening onderaan de urn er af te draaien. Vervolgens kun u de as in urn stoppen en de schroefdopdichtdraaien of kitten. De hartjes urn is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De urn is niet geschikt om buiten te plaatsen, voor binnen is het ideaal.  De  urn is bij crematie urn voordelig te bestellen, u bespaard ruim 30 % op de urn vergeleken met crematoriums of overige urn aanbieders.

Verzenden van de hartjes urn.

De urn wordt gratis verzonden door een betrouwbare koerier. Doordat we al de messing urnen op voorraad hebben kunnen we ze snel leveren. U kunt er in bijna alle gevallen vanuit gaan dat de urn binnen 1 of 2 werkdagen binnen is. Mocht het onverhoopt toch langer duren dan nemen we altijd contact met u op! Mocht u de urn met spoed geleverd willen hebben, dan kunt u altijd met ons contact opnemen om dit bespreken. Crematie-urn stelt zich altijd flexibel op en we zijn snel bereikbaar via de mail, Whatsapp of via de telefoon.

Crematie-urn klantenservice

Heeft u wat meer informatie nodig over de hart urn ? Heeft u twijfels over de keuze van het materiaal of heeft u speciale wensen? Crematie-urn denkt graag met uw mee. U kunt ons bereiken via onze contactpagina. Hier vindt u het telefoonnummer terug en ons mail adres.

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!