Messing urn groot

Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Messing urn bestellen

Messing urn bestellen? Crematie-urn beschikt over een zeer breed assortiment messing urnen. Messing urnen zijn de populairste en best verkochte producten van ons. De kwaliteit van deze urnen zijn namelijk zeer hoog. Al onze messing urnen zijn handgemaakt en prachtig gepolijst. Tevens wordt ook nog een speciale coating aangebracht zodat de kwaliteit van de urn gewaarborgd blijft. Ons assortiment van messing urnen is zo samengesteld dat er voor iedere persoon een mooie urn tussenstaat. Of dit nu een urn is met prachtige schilderingen in de vorm van een boom of een klassieke urn uitgevoerd van messing.

Messing urn bestellen, wat zijn de kenmerken?

Een messing urn bestaat uit hoogwaardige metaalsoorten. Dit zijn brons en koper, deze metalen worden vervolgens op een hoge temperatuur samengevoegd. Met als resultaat een sterke metaalsoort genaamd messing. Vervolgens wordt de urn met de hand afgewerkt, beschilderd en gepolijst. Van elke grote messing urn is ook een kleine mini urn beschikbaar. Een mini urn is ook anders bekend als een keepsake urn. Een keepsake urn is voordelig en wordt vaak besteld in combinatie met een grote urn om de as te verdelen.

Levertijd messing urn

Aangezien crematie-urn al de messing producten op voorraad heeft, kunnen wij daarom ook snel leveren. Dit kan vaak al binnen 1 of 2 werkdagen. Het verzenden van de urn is gratis en wordt uitgevoerd door een betrouwbaar koeriersbedrijf. Wij verzen alle urnen via aangetekende post, zodat wij maar ook zeker u verzekerd is van de juiste en snelle levering.

Prijs messing urn

Crematie-urn is trots dat we de laagste prijsgarantie af kunnen geven op al onze urnen. De urnen worden bij betrouwbare en kwalitatieve bedrijven geproduceerd, samen met onze productiebedrijven innoveren we elk jaar nieuwe urnen. U bespaard ruim 30% op andere urn webshops, zelfs nog meer op crematoriums. Door onze lage prijzen kunnen we aan ieder een betaalbare urn leveren van hoge kwaliteit.

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!