Messing Urn Hart

Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Messing urn hart

De messing urn hart is met de hand gemaakt en gepolijst. De urnen hebben een extra coating voor een lange levensduur. De messing urn hart is in verschillende vormen en kleuren beschikbaar. Zo hebben we standaard kleuren zoals zwart, maar ook met verschillende designs. Zoals een boomtak of een graansymbool.

Wat is de prijs van een urn?

Crematie-urn streeft erna om voor ieder een betaalbare urn aan te bieden. Dit is met de hart urn zeker gelukt. Een hart urn is van hoge kwaliteit en vaak 50% goedkoper als bij de concurrent. Dit komt aangezien we de producten direct van de producent inkopen. We hebben nauwe contacten in het productieproces en zien streng toe op de kwaliteit. Ook werken we alleen samen met duurzame bedrijven. De prijs van een messing urn hart ligt daarom op slechts 49,95. Dat is inclusief standaard met gratis verzending.

Wat is de verzendtijd van een messing urn?

Alle producten bij ons op de site zijn op voorraad. Dit betekent dat we snel kunnen leveren. Vaak al binnen 24 uur zenden wij uw urn op. Bij bedragen boven de 100 euro wordt de urn aangetekend verzonden. U ontvangt altijd een track and trace code om de urn te volgen.

Vragen over de urnen, of over de voorraad van een messing urn hart?

Schroom niet om contact op te nemen met ons, we streven erna om uw vraag binnen 24 uur beantwoord te hebben. U kunt ons telefonisch bereiken of via de mail. Het makkelijkst is om ons een vraag door te sturen via de contactpagina.

Wat voor soorten urnen zijn er nog meer in het assortiment?

Bij crematie urn bieden we een breed scala aan assortiment aan. Zo hebben we ook urnen voor buitengebruik. Dit zijn de natuursteen urnen. Ook hebben we mini keepsake urnen. Deze worden vaak gebruikt als klein aandenken aan uw dierbare. Verder bieden we ook dieren urnen aan en grote urnen.

 

 

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!