Mini Urn Messing

Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Mini urn messing bestellen bij crematie urn?

De mini urn messing staat ook wel bekend als de keepsake urn. Keepsake urn geeft een beter beeld waarvoor de urn is bedoeld. Namelijk om het as van de overledene te verspreiden over kleine keepsakes zodat elk van de nabestaanden een klein deel van de as kan bewaren in stijl.

Kenmerken mini urn

De mini urnen zijn kleiner van maat en zijn vaak van 6cm grootte tot 10 cm grootte. Dit staat beschreven in de omschrijving van de urn. Een messing mini urn is vervaardigd uit verschillende materiaalsoorten, brons en koper worden namelijk samengesmolten tot messing. Marmeren mini urnen wordt vervaardigd uit één stuk marmer of graniet, niks is gelijmd. Hierdoor kan deze urn ook gemakkelijk buiten geplaatst worden. De marmeren mini urn is ook zeer gemakkelijk schoon te houden aangezien hij volledig gepolijst is en voorzien van een coating zodat er geen vuil in kan trekken.

Laagste prijsgarantie op de kleine urn

Crematie urn hanteert de laagste prijsgarantie op de mini urn. U bespaart ruim 30% op een mini urn, de kwaliteit is hoogwaardig en handgemaakt. Wij kunnen deze prijsgarantie hanteren omdat we direct bij de fabrikant bestellen, veel inkopen en daarom alles op voorraad hebben staan.

Gratis verzonden en snelle levertijd bij crematie urn.

Wij bieden u gratis verzending aan en een levertijd van binnen 24 uur. U ontvangt een track en trace code bij uw pakket om uw pakket te volgen. In 90% van de gevallen sturen we uw urn op binnen 24 uur nadat u uw order hebt geplaatst. U ontvangt de urn dan de volgende dag in huis.

 

Heeft u hier nog vragen over?

Neem dan contact met ons op.

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!