Tear Drop Messing

Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Tear drop urn kopen.

De tear drop urn kan gevuld worden door de schroefbare opening onderaan de urn er af te draaien. Vervolgens kun u de as in urn stoppen en de schroefdopdichtdraaien of kitten. De tear urn is verkrijgbaar in verschillend eafmetingen en kleuren. De urn is niet geschikt om buiten te plaatsen, voor binnen is het ideaal. De Teardrop urn is bij crematie urn voordelig te bestellen, u bespaard ruim 30 % op de urn vergeleken met crematoriums of overige urn aanbieders.

Verzenden van de urn.

Verzenden van de Teardrop urn De urn wordt gratis verzonden door een betrouwbare koerier. Doordat we al de messing teardrop urnen op voorraad hebben kunnen we ze snel leveren. U kunt er in bijna alle gevallen vanuit gaan dat de urn binnen 1 of 2 werkdagen binnen is. Mocht het onverhoopt toch langer duren dan nemen we altijd contact met u op!

Contact crematie urn

Mocht u de urn met spoed geleverd willen hebben, dan kunt u altijd met ons contact opnemen om dit bespreken. Crematie-urn stelt zich altijd flexibel op en we zijn snel bereikbaar via de mail, whatsapp of via de telefoon.

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!