Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Mini urn

Een mini urn staan ook wel bekend als de keepsake urn. Keepsake urn geeft een beter beeld waarvoor de urn is bedoeld. Namelijk om het as van de overledene te verspreiden over kleine keepsake zodat elk van de nabestaanden een klein deel van de as kan bewaren in stijl.

Wat zijn de kenmerken van een mini urn? 

De mini urnen zijn kleiner van maat en zijn vaak van 6cm grootte tot 10 cm grootte. Dit staat beschreven in de omschrijving van de urn. Een messing mini urn is vervaardigd uit verschillende materiaalsoorten, brons en koper worden namelijk samengesmolten tot messing. Marmeren mini urnen wordt vervaardigd uit één stuk marmer of graniet, niks is gelijmd. Hierdoor kan deze urn ook gemakkelijk buiten geplaatst worden. De marmeren mini urn is ook zeer gemakkelijk schoon te houden aangezien hij volledig gepolijst is en voorzien van een coating zodat er geen vuil in kan trekken.

Laagste prijsgarantie op de mini urn

Crematie urn hanteert de laagste prijsgarantie op de mini urn. U bespaart ruim 30% op een mini urn, de kwaliteit is hoogwaardig en handgemaakt. Wij kunnen deze prijsgarantie hanteren omdat we direct bij de fabrikant bestellen, veel inkopen en daarom alles op voorraad hebben staan.

Urn kopen, welke urnen in het assortiment?

Crematie urn heeft een groot assortiment urnen. We hebben ons voornamelijk gespecialiseerd op messing urnen. Messing is een prachtig materiaal wat zich uitermate verleent voor urnen. Het is duurzaam, heeft een lange levensduur en kan met de hand bewerkt worden. Hierdoor kunnen we prachtige designs ontwikkelen en is elke urn uniek!

Natuursteen urn kopen?

Een natuursteen urn hebben we ook in ons assortiment. Een natuursteen urn is vervaardigd uit marmer of graniet. We hebben zeer verschillende stijlen in ons assortiment. Een natuursteen urn is uitermate geschikt om buiten te plaatsen. Vaak worden natuursteen urnen gebruikt voor in een urnen muur of bij mensen buiten of in huis. De natuursteen urn is bedoeld voor de as van een volwassene.

Dieren urn kopen, wat voor soort dieren urnen bieden we aan?

Een dieren urn is te bestellen in vele formaten en designs. Zo hebben we verschillende dieren urnen voor honden, maar ook voor katten. Ook hebben we algemene urnen die gebruikt zouden kunnen worden als dieren urn. We hanteren op alle urnen de laagste prijsgarantie en de urn wordt binnen 24 uur verzonden.

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!