Natuursteen urn groot

Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Natuursteen urn groot

Een natuursteen urn groot is een hoogwaardige urn vervaardigd uit de beste marmersoorten en granietsoorten in de steenhoeve. Zelfs onyx urnen bieden wij aan, dit is uniek in Nederland. De urn staat bekend als de traditionele materiaalsoort voor een urn. De uitstraling is chique en tijdloos. Een natuursteen urn is echter nooit hetzelfde als op de tekening. Dit komt omdat elk blok marmer of graniet uit verschillende soorten aders en kleurverschillen bestaat. Dit maakt een marmeren of granieten urn ook zo uniek! Crematie-urn ziet streng toe op de kwaliteit van de steen. Wij zijn direct inkoper bij de producent van de stenen, er zit geen groothandel tussen waardoor wij ook voor de urn de laagste prijsgarantie hebben!

Natuurstenen urn groot, hoe wordt de urn vervaardigd?

De natuurstenen urn wordt vervaardigd uit hoogwaardig Aziatisch marmer of graniet. Grote blokken steen worden via speciale technieken uitgehakt uit de groeve. Deze wordt vervolgens met verkleind tot kleinere blokken. De natuursteen urn wordt dan langzaam vervaardigd door een specialist en werkt deze af tot een prachtig resultaat. Om de optimale kleur naar voren te halen wordt de urn vervolgens gepolijst. Uniek aan een natuurstenen urn ten opzichte van vele andere urnen is dat een marmeren urn of granieten urn binnen en buiten kan worden geplaatst.

Natuurstenen mini urn

Ook biedt crematie urn een mini urn aan van graniet of marmer. Deze keepsake natuursteen urn kan 0,15 liter as bevatten. Ideaal als u de as van de nabestaande wilt verdelen over de familie. Wij bieden net als op alle andere producten de laagste prijsgarantie aan voor de keepsake marmeren en granieten urnen.

Levertijd urnen

Crematie-urn kan de natuursteen urnen zeer snel leveren, aangezien we alle soorten standaard op voorraad hebben. De gemiddelde levertijd is tussen de 2 en 5 werkdagen. Meestal heeft u de urn binnen 2 werkdagen al in huis. Wilt u met spoed de urn geleverd krijgen? Geen probleem, neem dan even contact op via de mail of via de telefoon.

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!