urn kopen online

Crematie urn, online urn bestellen. Bekijk ook eens de volgende producten

Urn kopen online bij crematie urn. Koop een urn online voor de laagste prijs van nederland. Al onze urnen zijn zeer hoog van kwaliteit en alle gepolijst en nagekeken op gebreken.

De kwaliteit van deze urnen zijn namelijk zeer hoog. Al onze messing urnen zijn handgemaakt en prachtig gepolijst. Tevens wordt ook nog een speciale coating aangebracht zodat de kwaliteit van de urn gewaarborgd blijft.

Kenmerken messing urn
Een urn bestaat uit hoogwaardige metaalsoorten. Dit zijn brons en koper, deze metalen worden vervolgens op een hoge temperatuur samengevoegd. Met als resultaat een sterke metaalsoort genaamd messing. Vervolgens wordt de urn met de hand afgewerkt, beschilderd en gepolijst. Van elke grote urn is ook een kleine mini urn beschikbaar. Een mini urn is ook anders bekend als een keepsake urn. Een keepsake urn is voordelig en wordt vaak besteld in combinatie met een grote urn om de as te verdelen.

Altijd de
laagste prijs

Crematie urn garandeert altijd de laagste prijs

Gratis
verzending

Geen verzendkosten bij crematie urn. Gratis verzonden

Direct
leverbaar

Binnen 24 uur wordt uw product verzonden met track en tracé code.

Heeft u vragen over een van onze urnen, of wilt u advies inwinnen?

Neem dan contact op via onze contactpagina. U kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Contact middels whatsapp is ook mogelijk. Voor dringende zaken zijn we ook bereikbaar buiten onze standaard openingstijden om. Wij staan altijd voor u klaar!